Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

09. 04. 2013. 13:55 >> 13:56

NAJAVA

Nove "Igre gladi" snimaće se u septembru

Snimanje trećeg nastavka akcione naučnofantastične drame "Igre gladi" (The Hunger Games: Mockingjay) počinje u septembru.

Adaptacija završnog dijela mega popularne trilogijske proze Suzane Kolins, biće podijeljena u dva filma.

Prvo ostvarenje u bioskope  dolazi u novembru 2014., a drugo u novembru 2015., prenosi "Prodakšn vikli" (Production Weekly).

Oba projekta režiraće Fransis Lorens (The Hunger Games: Catching Fire), a scenarista će biti Deni Strong. Oskarovka Dženifer Lorens repriziraće ulogu mlade heroine Ketnis Everdin , a u spektaklu će glumiti i Džoš Hačerson, Lajam Hemsvort, Vudi Harelson, Stenli Tuči i drugi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније