Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

02. 06. 2015. 15:05 >> 14:57
1

MARIO KASAR

Producent Terminatora snima u Splendidu?

Plaža elitnog crnogorskog hotela Splendid, mogla bi do jeseni postati otvoreni filmski studio, ukoliko svjetski poznati producent Mario Kasar ( Mario Cassar) odluči da jednu od scena iz svog novog filma , snimi u Crnoj Gori, saopštili su predstavnici tog odmarilišta .

 

Naime ,prošlog vikenda je čuveni holivudski producent odsjeo u hotelu Splendid , kako bi obišao taj rizort, ali i još nekoliko plaža duž obale na kojima će možda snimati svoje novo ostavrenje .

Kasar, koji je između ostalih , producirao serijale filmova o Terminatoru , Rambu, brojne akcione blokbastere poput Totalnog Opoziva , Crvenog usijanja , ali i Niskih strasti, planira da snimi rimejk  horror filma japanskog  reditelja Takaši Mikea (Takashi Miike), zasnovanog na  romanu  Ruja Murakamija "Audicija" iz 1999-te godine .

U hotel Splendid je došao sa Ričardom Grejom koji je adaptirao scenario i koji će režirati film.

“Ričard  je sa suprugom radio na scenariju i mislim da su uradili veoma dobar posao, a sada smo u potrazi za lokacijama na kojima ćemo snimati film . Crna Gora nam se veoma dopala. Inače veći dio radnje filma skoro 70 odsto ,  dešava se u enterijeru , stanu ,kafeima, restoranima, hotelima, ali u jednom momentu on odvodi djevojku u rizort. I u tom smislu ovaj bi bio fantastičan .Ovaj dio obale je prekrasan”, kaže prosljavljeni producent.

Na opasku, da je zahvaljujući njemu I Crna Gora na svojevrsnoj audiciji , Kasar kaže da će je rado realizovati ako se za to stvore uslovi.

“Neću obećavati nešto što neću moći da ispunim – to bi bilo neozbiljno .Ono što sada mogu da kažem je da ću učiniti sve da sa ekipom dođemo baš ovdje.Ovo je zaista pravi raj na zemlji –idealan za našu priču . Imao sam predznanje o Crnoj Gori , moja majka je Italijanka ali fotografije i realnost se ne mogu uporediti , ističe Kasar .

“Audicija“, horor snimljen 1999, prati priču o udovcu koji na nagovor prijatelja producenta organizuje lažnu audiciju, kako bi sebi pronašao novu ženu. Jedna od “kandidatkinja”, koja krije mračnu tajnu  će ga potpuno opčiniti.Većina radnje dešava se u enterijeru , ali jedan vikend akteri priče  provode u rizortu na plaži .Potragu za idealnom lokacijom već danas nastavlja u Hrvatskoj  uz podršku tamošnje produkcijske kuće Avvantura , koja se bavi  evropskim koprodukcijama.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније