Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

05. 11. 2015. 12:01 >> 11:49

ODRŽANA KONFERENCIJA

Rutović u Briselu o slobodi medija

Generalni direktor Direktorata za medije, Željko Rutović i predstavnik Ministarstva kulture u pregovaračkom poglavlju 23, Miloš Lalević učestvovali su na “Speak up” konferenciji posvećenoj Slobodi izražavanja i slobodi medija u zemljama Zapadnog Balkana i Turskoj.

 

Konferencija je održana juče u Briselu, u organizaciji Evropske komisije.

Na konferenciji koju je otvorio  Evropski komesar za politiku proširenja, Johanes Han, su učestvovali predstavnici  dražavnih organa, medija, nevladinog sektora kao i nezavisni eksperti zemalja regiona i Turske.

Cilj konferencije je zajedničko djelovanje svih aktera društva na unapređenju slobode izražavanja, slobode i pluralizma medija, kao i profesionalnog i na etičkim principima zasnovanog novinarstva.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније