Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

12. 12. 2015. 17:36   >>  17:22

PREDSTAVA

"Neko ko će brinuti o meni" u Tuzima

Predstava “Neko ko će brinuti o meni” Centra za kulturu „Edukojme me art“ iz Tirane biće izvedena sjutra u 19 sati, na sceni KIC-a "Malesija" u Tuzima.

Režiju potpisuje Esmeralda Stafa, muziku je komponovao poznati albanski kompozitor Bojken Lako, a igraju Neritan Licaj, Romir Zala i Marin Orhanasi.

Predstava je premijerno prikazana u septembru ove godine u Nacionalnom pozorištu u Tirani i smatra se jednom od najuspješnijih projekata ove pozorišne sezone u Albaniji.

Taj pozorišni komad tretira duševnu samoću čovjeka u izolaciji. Riječ je o satiri u kojoj se tri aktera nalaze u zatvorenom prostoru kao taoci, gdje su prinuđeni na zajednički život. U toj izolovanosti postaju nostalgični i počinju se prisjećati svojih životnih uspomena koje su za publiku tragikomične.

Udruženje „Edukojme me art“ (Obrazujemo se umjetnošću) se bavi produkcijom pozorišnih predstava za djecu i odrasle, kao i organizacijom koncerata i drugih kulturnih aktivnosti u Albaniji, Kosovu, Makedoniji, Crnoj Gori itd.  

Predstava se igra u okviru manifestacije “Decembarska umjetnička scena 2015”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније