Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

16. 01. 2013. 18:10 >> 22:04

Koncert Balaševića u Podgorici

U okviru turneje "Osmijeh se vratio u grad", na Stadionu malih sportova u Podgorici u 21 sat nastupiće Đorđe Balašević sa svojom "Panonskom mornaricom".

Sjutra veče u isto vrijeme biće premijerno prikazan Balaševićev film "Kao rani mraz".

Porparol Montenegro turist servisa, koji organizuje manifestaciju, Miloš Pavićević saopštio je da je prodato oko pet i po hiljada ulaznica, ali da karata i dalje ima u prodaji.

Poznati novosadski kantautor Đorđe Balašević boravio je juče u posjeti Prijestonici Cetinje. Tom prilikom, Balašević se sastao sa gradonačelnikom Aleksandrom Bogdanovićem, razgovarao je i sa talentovanim mladim ljudima iz svih djelova Crne Gore, a naposljetku je zasadio stablo bagrema ispred zgrade bivšeg britanskog poslanstva.

Prilikom susreta sa gradonačelnikom Bogdanovićem, novosadski muzičar iskazao je zadovoljstvo što se opet nalazi na Cetinju, u kojem je svojevremeno održao nezaboravan koncert na Dvorskom trgu.

Gradonačelnik Bogdanović naglasio je kako je Balašević rado viđen gost crnogorske Prijestonice. On je istakao značaj činjenice da će Đorđe Balašević upravo u Crnoj Gori okončati svoju eks-jugoslovensku turneju „Kao rani mraz", ističući da za njegov sjutrašnji nastup, te za preksjutrašnju premijeru istoimenog filma u Podgorici, vlada izuzetno interesovanje – kako na Cetinju, tako i u drugim djelovima zemlje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније