Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

07. 05. 2013. 10:35   >>  10:36

PROMOCIJA ROMANA

„Nije bilo proljeća“ u KIC-u

Promocija romana „Nije bilo proljeća“ autora Perivoja Popovića, biće priređena sjutra, u Multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović”, u 19 sati.

 

Roman „Nije bilo proljeća“ objavljen je tokom 2012.  u izdanju „Pegaza“ iz Bijelog Polja u okviru biblioteke Savremena proza.

Djelo predstavlja autorovu skladnu misaonu vezu, njegov glas je snažno prisutan, ne samo da primijeti, već i da učestvuje i prikazuje radnju.

Narator je dobro obaviješteno misleće biće, koje pisanjem bilježi, čuva, komentariše, ali i po svojoj mjeri osmišljava neku novu stvrnost, jer ga njegova duboko potresa i ugrožava.U njoj mu je sloboda ograničena, pero i stvaralaštvo su jedini prostor gdje je svoj na svome, čime šalje snažnu poruku svima koji traže svoje mjesto pod suncem.

O knjizi će govoriti: Jovanka Vukanović - književni kritičar, dr Tamara Piletić, Slobodan Vučinić - književnik koji je i medijator programa, Nina Savović i Nevena Popović - interpretatorke tekstova i muzike (učenice gimnazije „Slobodan Škerović“ ) i autor Perivoje Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније