Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Beta ]

12. 04. 2016. 09:51 >> 09:39
2

OTVORENA SINOĆ

Izložba o Nikoli Tesli u Sloveniji

Izložba o jednom od najvećih umova 20. vijeka, Nikoli Tesli, otvorena je u Cankarjevom domu u Ljubljani.

Otvaranju izložbe, povodom 160. godišnjice rođenja Nikole Tesle, prisustvovao je veliki broj ljudi, među kojima su bili i pripadnici diplomatskog kora.

Izložba je otvorena u ponedjeljak uveče, a organizovana u saradnji Muzeja Nikole Tesle iz Beograda i Cankarjevog doma, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Slovenije, Boruta Pahora.

O velikom naučniku na otvaranju je govorio direktor beogradskog Muzeja Nikola Tesla, Branimir Jovanović, koji je jednom od najvećih izumitelja u istoriji čovječanstva posvetio četrdeset godina rada.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније