Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

15. 06. 2013. 19:03 >> 19:04

KOTORSKI FESTIVAL

Umjetničke radionice za djecu i odrasle

Radionice za djecu i profesionalce u organizaciji Kotorskog festivala pozorišta za djecu biće organizovane od sjutra do kraja narednog mjeseca u Kotoru. Radionice će nuditi mnogo različitih sadržaja. Održavace se u Starom gradu i biće to prilika da djeca pokažu svoju kreativnost i nauče mnogo od ljudi koji se profesionalno bave umjetnošću. I odrasli će imati priliku da nauče nešto novo jer organizatori najavljuju i radionice za profesionalce koji se bave pedagoškim odnosno radom sa kreativnom, talentovanom djecom, ali i za roditelje koji će od profesionalaca naučiti kako da usmjere svoju nadarenu djecu da svoj talenat pravilno razvijaju.

 


Umjetničke radionice za djecu su: Radionica modelovanja(17-19. jun voditeljka Izabela Matoš), Radionica vitraža (20-27.jun voditelji Goran Moškov i Beća Radulović), Filmska radionica ( 2-10.jul voditelj Dušan Vuleković), Radionica stripa (2-10. jul voditelji Simon Vučković i Ozren Miždalo), Radionica maski – u saradnji sa Zajednicom Italijana Crne Gore (3-9. jul voditeljke Ana Zarubica, Ivana Lazarević, Branka Todorović i Milica Martinović), Likovna radionica (5. jul voditelj Mirko Dragović), Radionica glume (15-30. jul voditelji Petar Pejaković i Slaviša Grubiša).

Među radionicama za profesionalce su: Radionica za edukovanje profesionalaca u plesu koju će od 1. do 5. jula voditi koreograf iz Njemačke Mihael Honesau, radionica pod nazivom „Kako se radi sa darovitom djecom“ čija je ideja da okupi roditelje i profesionalce, a vodiće je Ranko Rajović 5. i 6. jula, radionica „Savremena dramaturgija i dramski tekst“ koju će 30. i 31. jula voditi Igor Bojović (radi se u saradnji sa Asitežom, objavljen je i konkurs, a tokom njenog trajanje će biti izabran najbolji tekst za djecu), a u planu je i održavanje radionice evropskih modela produkcije. Radionicama će prisustvovati gosti Kotorskog festivala pozorišta za djecu.
 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније