Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Anka Radović, TVCG

13. 04. 2017. 22:10 >> 21:44

PODGORICA

Muzički centar i Kinoteka sve bliži domu

Nakon brojnih najava i neispunjenih obećanja, ovog puta djeluje da će Muzički centar i Crnogorska kinoteka konačno dobiti svoj prostor. Čekaju se još samo potpisi na ugovoru sa izvođačem završnih radova. Posljednja faza radova trebalo bi da bude završena za pet mjeseci od potpisivanja ugovora.

Iako nas iskustvo uči da budemo veoma oprezni u nadanju da će se nešto promijeniti, možda  se ovog puta treba radovati jer su Muzički centar i Konoteka sve bliži svome domu. Naime, Direkcija javnih radova je potvrdila, tender je okončan, žalbi nije bilo. Izabran je izvođač radova i dobavljač opreme , konzorcijum Simes saga. Ugovor je u fazi potpisivanja.

A kada će ugovor biti potpisan ne znamo još. Uskoro, kažu u Direkciji. Dok ne stigne to "uskoro", mi podsjećamo koliko je značajno što prije završiti adaptaciju nekadašnjeg Doma vojske. 

Ako smo čekali skoro devet godina, 5 mjeseci još ne djeluje mnogo. Hajde da vjerujemo da ćemo sljedeću priču o Kinoteci i Muzičkom centru praviti u njihovom novom domu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније