Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

10. 02. 2013. 10:19   >>  10:17

KONCERT

Hor duhovne muzike sjutra na Cetinju

Hor duhovne muzike Univerziteta Hauard , pod dirigentskom upravom Reginalda Goldena održaće sjutra u Kraljevskom pozoristu Zetski dom na Cetinju koncert povodom proslave 150-godišnjice "Proklamacije o emancipaciji".

U utorak je planiran koncert i na Velikoj sceni Crnogorskog Narodnog Pozorišta. Turneju po Crnoj Gori Hor duhovne muzike Univerziteta Hauard  zavrsava 13.februara nastupom na sceni 213 u Nikšiću.

Koncerti se realizuju u saradnji sa ambasadom SAD i Muzičkim centrom Crne Gore.

Hor duhovne muzike Univerziteta Hauard, osnovan je 1968. Godine i čine ga sadašnji i bivši studenti tog Univerziteta iz Vašingtona i članovi lokalne zajednice.

Hor je, pored nastupa u Bijeloj kući, američkom Kongresu, Vašingtonskoj nacionalnoj katedrali i Centru za scensku umjetnost Džon Ficdžerald Kenedi, gostovao i u Kanadi, Barbadosu, Slovačkoj, Danskoj, Švedskoj i Italiji.

Koncert na Cetinju počeće u 20 sati. Ulaz je besplatan.

Milena Stanojević, Radio CG


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније