Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

10. 02. 2013. 12:09 >> 12:08
1

salon knjiga

Sjutra počinje "Buka"

Zimski salon knjiga "Booka 2013" otvara se sjutra u "Gradskoj knjižari "u Podgorici, u organizaciji izadavačke kuće "Nova Knjiga".Predstaviće se izdavači iz Crne Gore i regiona, urednici izdavačkih kuća i mnogi pisci.

Italijanski pisac i režiser Federiko Moća, otvoriće ovogodišnji salon.

Potom nastupaju večeri posvećene dvojici svjetski poznatih pisaca, predstavnika hispanoameričke književnosti Gabrijelu Garsiji Markesu, kao i promocija knjige "Sto godina samoće ", "Ljubav u doba kolere" i "O ljubavi i drugim demonima", a biće promovisano i djelo Hulija Kortosara "Školice".

Najavljena je i promocija cjelokupnih Kafkinih pripovjedaka i romana "Zamak".

"Buka 2013" takođe promoviše drugu zbirku poezije Igora Lukšića "Knjiga straha" koju je objavila "Nova knjiga", kao i roman "Štampar i Veronika" Katarine Brajović i poeziju Ibrahima Spahića.

U toku zimskog salona posjetioci će moći da iskoriste popust od 20 do 50 odsto.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније