Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

02. 07. 2013. 14:13 >> 14:14

KOTOR ART

"Klik! Instant sreća Klik!

Trećeg festivalskog dana Kotor Arta, u okviru Glavnog programa, publika će u 21 sat imati priliku da gleda špansku predstavu "Klik! Instant sreća klik!" U pratećem programu još jedna pozorišna predstava, književno veče, koncerti i zabavni sadržaji za djecu.

U okviru Glavnog programa, sjutra će u 21 sat u Kotoru nastupiti španska Trupa Pep Bou, na sceni Kulturnog centra.

"Klik! Instant sreća Klik!" je nova predstava koju je osmislio i režirao Pep Bou. Ovo novo ostvarenje nastalo je kao plod  dugogodišnjeg istraživanja, koristeći jezik balona od sapunice i ostalih površinskih struktura. Klik! simbolizuje kako se perspektiva ljudi promijeni kada prestanu da gledaju na svijet pesimistički, kada odluče da uoče ljepotu svoje neposredne okoline i da se udruže umjesto da žive usamljeno. Jednostavan gest i simbol će navesti junake ove predstave da promijene svoj stav. Umjesto življenja u strahu od nepoznatog, oni će početi da uživaju u svom neznanju. Ovu promjenu u pogledu na svijet ostvariće putem vještog rukovanja.

Prateći program počinje sat ranije. “Budimo prijatelji” je naziv predstave koju će na Trgu od oružja od 20 sati izvesti moskovski Teatar Glazalmaz.

U 20:30, na Pjaci od Kina, u okviru književno - zabavnog programa biće predstavljena knjiga “Veliki odmor” Ružice Lazarević. Gosti će biti Aleksandra Lukić i Tode Nikoletić, pjesnici i Mateja Bokan.

U Crkvi Sv. Duha od 21 sat održaće se koncert učenika iz Moskve, Beča i Kotora. “Priče za laku noć“ igraće Gradsko pozorište teatar 91 iz Aleksinca na Pjaci od kina, a Djeca Tivta i Dječji savez iz Podgorice pripremili su program „Razigrane ljetnje varijacije“ na Trgu od oružja od 21.30h.

Ulaz za sve programe je besplatan, osim u Glavnom programu koji se igraju na Ljetnjoj pozornici i u Kulturnom centru.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније