Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila: M.L.B.

26. 09. 2017. 10:28 >> 14:36

U KIC-U

Izložba fotografija "Početak"

Izložba fotografija "Početak" autorke Sanje Cvijović biće otvorena u petak, 29.septembra, u izložbenom holu Kulturno - informativnog centra "Budo Tomović", u 19 sati.

Izložbu će otvoriti direktorica KIC-a, Snežana Burzan.

Izložba je nastala u okviru projekta "Osam mjeseci aktivizma" koji je sprovela nevladina organizacija "Alef" iz Bijelog Polja uz podršku Ambasade Sjedinjenih Država u Crnoj Gori. Sanja Cvijović je jedna od dvadesetak mladih volontera koji su tokom projekta provodili vrijeme sa stanarima Doma za stare Bijelo Polje. Inspirisana volonterskim iskustvom, Sanja je kreirala seriju fotoportreta čiji cilj je da odslika životno iskustvo nekih od korisnika Doma.

Izložba je istovremeno i prilika da se obilježi 1. oktobar – Međunarodni dan starijih osoba, koji ove godine nosi slogan: "Korak u budućnost: prepoznavanje talenata, doprinosa i učešća starijih u društvu".

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније