Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: J.B.Č. ]

16. 10. 2017. 14:00 >> 13:49

U SRIJEDU

Toni Parsons u Narodnoj biblioteci Budve

Jedan od najtiražnijih i najznačajnijih britanskih pisaca, Toni Parsons biće gost budvanske Narodne biblioteke u srijedu, 18. oktobra. Veče sa Tonijem Parsonsom koje će biti realizovano u suorganizaciji JU Narodna biblioteka Budve sa izdavačkom kućom Nova knjiga počeće u 20 sati na Akademiji znanja.

Iz budvanske biblioteke podsjećaju da je Parsons mnogima poznat kao autor bestselera "Čovjek i dječak", romana koji je za prva dva mjeseca nakon objavljivanja u Engleskoj prodat u tiražu od 750.000 primjeraka, a preveden na više od 30 jezika.

"Međutim, nakon uspjeha sa ovim romanom, objavljuje u istom ili sličnom duhu, a onda se okreće kriminalističkim romanima, nište manje uspješno sudeći po činjenici da su prevedeni u više od 40 zemalja", navodi se u saopštenju.

Kako je najavljeno, u ime izdavačke kuće Nova knjiga budvanskoj publici će se obratiti urednica Jelena Krsmanović.

Sa autorom poznatih romana, Tonijem Parsonsom razgovaraćemo o stvaralaštvu, književnosti i novinarstvu uz simultano prevođenje Gordane Ljubanović.

Zainteresovani čitaoci će u srijedu veče u Narodnoj biblioteci Budve nakon programa biti u prilici da kupe knjige Tonija Parsonsa čiji je izdavač Nova knjiga, a autor će ih potpisivati.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније