Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: J.B.Č. ]

18. 10. 2017. 14:25 >> 14:00
2

DANI CG KULTURE

Promocija knjige Branke Bogavac u BG

Crnogorska nacionalna zajednica iz Beograda u okviru "Dana crnogorske kulture u Beogradu" u saradnji sa opštinom Vračar organizuje promociju knjige poznate publicistkinje, značajnog imena svjetske kulture Branke Bogavac. Promocija će se održati u subotu u 19 sati u Sali opštine Vračar.

"Naša ugledna publicistkinja i prevodilac nosilac je francuskog ordena viteza kulture i umjetnosti, koji su sa ovih prostora dobili još i Predrag Matejević i Danilo Kiš", navodi se u najavi Crnogorske nacionalne zajednice.

U knjizi "Razgovori u Parizu" i "Od beznađa do nade" zastupljeni su intervjui sa najvećim ličnostima XX vijeka kao što su Emil Sioran, Orhan Pamuk, Milan Kundera, Vargas Ljosa, Umberto Eko, Margerit Diras, Julija Kristeva, Borhes, svi nobelovci itd.

Kako je najavljeno o djelu Branke Bogavac govoriće Božo Koprivica-književnik, Ljubeta Labović-pjesnik i Radomir Glušac-književnik. Moderator Ivana Hadzi-Popović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније