Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila R.B.

23. 11. 2017. 21:12 >> 21:01

NOBELOVAC

Orhan Pamuk dolazi na Cetinje

Turski pisac, dobitnik Nobelove nagrade za književnost Orhan Pamuk posjetiće Cetinje 16. decembra, saopšteno je danas nakon sastanka gradonačelnika Aleksandra Bogdanovića sa direktorom Izdavačke kuće „Nova knjiga“ Predragom Uljarevićem i direktoricom Muzeja novca Bojanom Šupeljak.

Pamuk će boraviti u Crnoj Gori od 14. do 17. decembra, a planirano je da pored Cetinja posjeti Podgoricu i Bijelo Polje.

Centralni događaj biće Simpozijum o djelu Orhana Pamuka, čiji će domaćin biti gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Bogdanović, koji će se održati u Muzeju novca na Cetinju. Na Simpozijumu će učestvovati univerzitetski profesori i gosti iz regiona.

Organizator posjete Orhana Pamuka je njegov izdavač u Crnoj Gori, Izdavačka kuća „Nova knjiga“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније