Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

16. 02. 2018. 10:23   >>  10:35

VEČERAS

Razgovori sa Ervinom Ćatovićem u BP

Javna ustanova Ratkovićeve večeri poezije i Centar za kulturu Bijelo Polje u Galeriji Centra za kulturu organizuju program „Razgovori“. Večeras u 19 sati gost će biti akademski slikar prof. Ervin Ćatović.

Ervin Ćatović je rođen 12. septembra 1966. godine u Prištini. Fakultet likovnih umjetnosti, kao i postdiplomske studije završio na FU u Prištini. Studijska putovanja i usavršavanje obavio u Italiji i Francuskoj.

Radi u zvanju redovnog profesora Fakulteta umjetnosti u Zvečanu, Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici i redovni profesor na departmanu za umjetnost, na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru.

Od 1999. godine radi honorarno (1/3) na Učiteljskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu.

Uža umjetnička oblast Slikanje, Crtanje i Vizuelne umjetnosti.

Član ULUS, ULUCG i SULU-a.

 

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније