Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavio: P.R. [ Beta ]

23. 02. 2018. 23:09   >>  23:06

BRITANSKI GLUMAC

Stiven Fraj boluje od raka prostate

Britanski pisac, glumac, komičar, TV voditelj i filmski reditelj Stiven Fraj saopštio je danas da boluje od raka prostate, javila je agencija AP.

Fraj (60) je na Tviteru naveo da se dva mjeseca bori protiv bolesti i da mu je u januaru hirurškim putem uklonjena prostata.

"Sad sam dobro", rekao je Fraj izvinjavajući se što nije bio prisutan u javnosti jer je, kako je naveo, imao "prilično nepoželjnu i neočekivanu avanturu".

Fraj je igrao u filmovima "Piterovi prijatelji", "Vajld" i "Gosford park", pojavljivao se u seriji "Crna guja", imao sopstveni šou ne samo na britanskoj nego i na američkoj televiziji, a gostovao je i u seriji "Bouns".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније