Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavio: P.R.

12. 03. 2018. 18:38 >> 18:35

KONZULAT U FRANKFURTU

Marunović predstavio dramsko-poetski kolaž

Hesenska grupa Monte Art je juče u crnogorskom konzulatu u Frankfurtu, u okviru svojih periodičnih kulturnih programa, predstavila crnogorskim iseljenicima dramskog umjetnika Slobodana Marunovića.

U prepunoj sali Konzulata ovdašnja publika je imala priliku uživati u dramsko-poetskom kolažu koji je izveo poznati crnogorski glumac.

Stihovi Njegoša, Rista Ratkovića, Dušana Kostića, Vita Nikolića, Jevrema Brkovića i drugih uz odabran dramski monolog "Ispovjest Krsta Zrnova" u režiji Blagote Erakovića, po tekstu Momira Markovića i u izuzetnoj interpretaciji Marunovića ostavili su snažan utisak na crnogorske iseljenike.

Specijalni gost programa bio je gitarista Suad T. Kurgaš.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније