Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

21. 07. 2013. 08:28 >> 08:28

"LJETO U PRIJESTONICI"

Počinje Cetinjska likovna kolonija

Druga Cetinjska likovna kolonija, koja je ove godine sastavni dio „Ljeta u Prijestonici“, biće otvorena večeras u 21 sat, u hotelu „Grand“.

Na ovogodišnjoj likovnoj koloniji učestvovaće niz likovnih umjetnika iz zemlje i regije, koji će stvarati u Parku “13. jul”, Njegoševom parku i u hotelu “Grand”.

Manifestacija je posvećena jubileju 200. godišnjice rođenja crnogorskog vladara, pjesnika i filozofa Petra II Petrovića Njegoša.

Na listi učesnika Kolonije, između ostalih, nalaze se: Vojo Tatar, Božidar Bošković, Milo Pavlović, Ljubo Brajović, Mišo Vemić, Miki Radulović, Luka Lagator, Velja Bugarin, Mirjana Marsenić, Ljuban Popadić, Lidija Nikčević, Tijana Gordić, Marija Kapa, Nikica Raičević, i Predrag Gazivoda, a radove će priložiti i Vojo Stanić, Dimitrije Popović, Luka Berberović, Ratko Odalović, Aldemar Ibrahimović i Vaso Nikčević.

Cetinjsku likovnu koloniju organizuju Udruženje novinara Cetinja, Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice, uz podršku fondacija „Ćano Koprivica“ i „Petrović Njegoš“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније