Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: J.B.Č. ]

08. 04. 2018. 12:15 >> 12:31

18. APRILA

Marko Stojanović Louis premijerno u KIC-u

Beogradski kantautor, Marko Stojanović Louis, premijerno će sa svojim bendom nastupiti u srijedu, 18. aprila na Velikoj sceni Kulturno informativnog centra "Budo Tomović" sa početkom u 20 sati.

Kako su najavili iz te institucije kulture, podgoričkoj publici Stojanović će predstaviti pjesme sa posljednjeg albuma "Beskraj", ali i albuma "Shine on me".

Marko Stojanović Louis je postao poznat publici kao član benda "Marakuja" sa kojim je snimio dva albuma. Godine 2015. uplovljava u solističke vode i izdaje svoj prvi solo album pod nazivom "Shine on me" na engleskom jeziku, na kom je jednu pjesmu posvetio ocu. Aprila 2017. godine objavljuje drugi samostalni album "Beskraj" na srpskom jeziku sa 11 pjesama, od kojih su devet dueti, a obradio je i dvije očeve pjesme sa Hadžimanovim i Stefanovskim "Doviđenja" i "Cveće cafnalo", uvjeren da će ga na taj način sačuvati od zaborava. Osim što pjeva, Marko se potpisuje i kao kompozitor, aranžer i dizajner zvuka, a na albumu je sarađivao sa umjetnicima poput: Vasila Hadžimanova, Vlatka Stefanovskog, Adnana Šarana, Boža Vreća, Tanu Saxena (Indija), Layth SidiQ (Jermenija) itd.

Na albumu "Beskraj" je prisutan uticaj balkanske i orijentalne muzike sa primjesama džeza, fanka, popa i regea.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније