Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavio: F.R. [ Beta ]

05. 05. 2018. 22:19 >> 22:15
1

SAVREMENA UMJETNOST

Pariz: 200 nudista posjetilo galeriju

Pariški Centar savremene umjetnosti Palata Tokio ponudila je danas neobičnu posjetu samo za nudiste, kojih je došlo oko 200, prenio je večeras list Mond na svom sajtu.

Posjetioci su morali da ostave odjeću u holu, i bosi i nagi imali su priliku da se dive izloženim eksponatima saveremene umjetnosti.

Nudistička praksa u Francuskoj postaje sve popularnija. U jednoj pariškoj četvrti u novembru prošle godine otvoren je prvi restoran za nudiste. Cijene su 30 do 50 eura po jelu, ali je uslov da se na ulazu ostave odjeća i obuća.

Takođe u Parizu krajem oktobra je u šumi Vensena na istoku grada otvoren prostor rezervisan samo za nudiste, dok će vlasti glavnog grada Francuske 24. juna prvi put obilježiti Dan naturizma.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније