Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

18. 05. 2018. 07:33   >>  07:24

ALMIRA U "ZETSKOM DOMU"

Manji prostor teži za izvedbu

Amira Medunjanin Trio koji, osim pjevačice, čine Bojan Zulfikpašić - klavir i Zvonimir Šestak - kontrabas, nastupio je sinoć u Kraljevskom pozorištu "Zetski dom" na Cetinju.

 

Amira Medunjanin je za Radio Crne Gore kazala da je prvi put na Cetinju i da joj je velika čast da nastupi u najstarijem pozorištu u Crnoj Gori i da joj je drago što su karte za concert odavno raspodate

.Medjunanin smatra kako su manji i intimniji prostori zahtjevniji za izvođača, ali je, sa druge strane kontakt sa publikom mnogo ljepši.

"Manji i intimni prostori su i puno teži za samu izvedbu zato što, kada nekako imate direktan pogled oči u oči sa ljudima, možete vidjeti ako neko nije zadovoljan, pa vas to može poremetiti. Ja se najčešće fokusiram na te ljude koji mi djeluju da im nije tu baš fino i onda kad na kraju dobijem osmijeh, to mi je veliki uspjeh", priča Almira.

Na koncertu na Cetinju predstavili su pjesme koje su nastale tokom rada na prethodnim albumima, ali i novi singl na kojem su radili u Londonu.

"Najvećim dijelom to su pjesme koje smo Bojan i ja zajedno izvodili na koncertima, jer smo radili kao duet i kombinacija pjesama sa prošlih albuma. Radili smo nedavno jedan singl u čuvenom studiju 'Bitlsa' u Londonu, mislim da bi tu pjesmu trebali da izvedemo premijerno baš na Cetinju. Sa druge strane, nas dvoje volimo uvijek i da improvizujemo na koncertu, ne znamo u kom ćemo pravcu otići, i mi sami se znamo iznenaditi, zavisi od publike. Ja iz zezanja kažem da je to kao džuboks, pritisneš dugme i dobiješ pjesmu. Ali ja volim tu direktnu komunikaciju sa ljudima koji dođu na koncert, volim da učestvuju u programu, da to nije samo ono mi izašli na binu, uradili svoj program i otišli kući. Volim da se svi skupa družimo", poručila je Medunjanin.

Milena Stanojević, RTCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније