Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavio: P.R. [ Beta ]

01. 06. 2018. 22:33 >> 22:24
2

BUDVA

Otvoren prvi Međunarodni festival duvačkih orkestara

U Budvi je večeras otvoren prvi Međunarodni festival duvačkih orkestara, u kojem učestvuju gradske muzike Budve, Makarske, Omiša, Stolca, Đenovića.

Festival koji se održava u petak i subotu organizovala je Turistička organizacija Budve, lokalna samouprava i Gradska muzika Budva.

Aleksandar Srzić iz Gradske glazbe Makarske rekao je da Makarska "može biti malo ljubomorna na grad Budvu".

"Budva je perjanica ne samo crnogorskog primorja nego i našeg plavog Jadrana", rekao je Srzić.

On je najavio da će uz "evergreen muziku" biti izvedene i obrade svetskih hitova, ali i klasična muzika, koračnice, kao i izvorne dalmatinske kompozicije.

Milutin Barbul iz Gradske muzike Budva je, kao domaćin manifestacije, rekao da mu je drago što su svi prihvatili njihov poziv i pristali da uveličaju manifestaciju.

"Nadam se da ćete uživati, da ćete otići odavde sa lijepim uspomenama", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније