Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Radio Kotor, Objavila: P.B. ]

08. 07. 2018. 09:30 >> 09:21

KOTORSKI FESTIVAL

Program za večeras

Lutkarska predstava "Kaštanka" pozorišta iz Virovitice biće izvedena večeras u 20 sati u Kulturnom centru u Kotoru.

Istovremeno, publici će se na Trgu od oružja predstaviti djeca iz JPU "Radost" iz Kotora.

Roditelji imaju priliku da učestvuju u radionici na temu "Kako omogućiti razvoj samopoštovanja kod djece?" na Pjaci od kina u 20 sati i 30 minuta.

U Muzeju grada Perasta u 21 sat biće održan koncert "Na lijepom plavom Jadranu", a na Trgu od oružja u 21:30 predstava "Mala sirena" Baletske trupe "Allegro" iz Podgorice.

Na Ljetnjoj pozornici u 21:30 u okviru revijalnog programa biće izvedena predstava "Legenda o hrabrosti" koju je pripremilo "Čiča Mičino Pozorište" iz Srbije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније