Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavio: F.R.

10. 07. 2018. 14:10   >>  14:09

KRALJEVIĆ ZA PORTAL

Herceg fest bogatiji za vrhunski klavir

Idejni tvorac Herceg festa proslavljeni pijanista Boris Kraljević kazao je za Portal RTCG da je ta manifestacija bogatija za novi "Jamahin" klavir, koji je najbolji instrument u svojoj klasi.

Kraljević je poručio da je planirano šest koncerata u narednih 10 dana.

"Vjerujem da će svi pijanisti koji budu nastupali na našoj Jamahi biti i više nego zadovoljni. Ja sam ga izabrao i tvrdim da je to najbolji mogući instrument u svojoj klasi i očekujem, uz odgovarajuću brigu, da nas služi godinama. Pošto je to sve finalizovano pred sam festival, za očekivati je da će na narednim danima muzike biti više nego što je bilo do sada izvanrednih klavirskih recitala", objasnio je on.

Kako je rekao, klavir ostaje na Herceg festu.

"Nakon Opštine Herceg Novi največi donator je firma `Mamula Montenegro, koja je donirala 10.000 eura", poručio je Kraljević.

Pijanista je istakao da su se brojni umjetnici odrekli dijela ili cijelog honorara, a neki su čak donirali svoja sredstva.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније