Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Radio Kotor, Objavila: P.B. ]

12. 07. 2018. 19:37 >> 19:23

VEČERAS U KOTORU

Završetak 26. Festivala pozorišta za djecu

Svečanom dodjelom nagrada večeras će na Ljetnjoj pozornici u 21 sat biti završen ovogodišnji Kotorski festival pozorišta za djecu.

Nakon toga će, u okviru revijalnog programa od 21 sat i 30 minuta biti odigrana predstava "Cvrčak i mrav" Teatra mladih, Kulturnog centra "Nikola Đurković", Gradskog pozorišta iz Podgorice, Herceg festa i Grad teatra Budva.

Prethodno će, u okviru edukativno-teorijskog programa, od 18 sati na Pjaci od kina biti organizovana ekološka zabava pod nazivom "Velika trampa".

Sat kasnije na istom mjestu planirana je prezentacija festivalskih radionica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније