Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila P.B. ]

17. 07. 2018. 10:02   >>  09:48

U KOLAŠINU

"Korifej" počinje u nedjelju

Međunarodni festival alternativnog teatra "Korifej" biće održano u Kolašinu od 22.jula do 18.avgusta.

Program će početi u nedjelju u 11 sati predstavom za djecu "Ne žuri, stoj! Čuvaj glavu druže moj" teatra Arlekin iz Podgorice.

U 19 sati je planiran koncert solo pjevačice Ene Topčibašić koju će na klaviru pratiti Tamara Jašović.

Zvanični pozorišni program petog Korifeja otvoriće Nezavisna scena NUBL iz Banja Luke, predstavom "Ostajte" sa početkom u 20 sati u kolašinskom Domu kulture.

Korifej će ove godine biti podržan pod sloganom "Otvorena varoš", što je nastavak prošlogodišnje ideje da što više događaja bude organizovano na ulicama i trgovima Kolašina, alternativnim prostorima i ambijentom.

Publici će se do 18.avgusta predstaviti umjetnici iz Poljske, Ukrajine, Rusije, Španije, Češke, Slovačke, Estonije, Litvanije, Srbije, Mađarske, BiH i Crne Gore, saopštili su organizatori.

Posebno interesovanje stanovnika i turista u Kolašinu trebalo bi da probudi otvaranje Muzeja pivskih čaša, u kojem će biti izložena zbirka iz cijelog svijeta kolekcionara Bojana Peka Minića.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније