Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

31. 07. 2013. 12:07 >> 12:08

NAJBOLJI NA SVIJETU

Kad je tijelo platno

Johanes Stoter je umejtnik koji stvara pod jakim uticajem prirode, a za platno bira ljudsko tijelo. Inspirišu ga godišnja doba, elementi, kontinenti,voće, povrće, muzika, duhovnost... Najčešće svoje objekte – ljude kamuflira u okolinu, s kojom se stapaju kao kameleoni.

 

Svestrani umjetnik rođen je 1978. u južnom Tirolu (italijanski dio), a osim slikanja svira violinu, buzuki i gitaru, od 2010. je član balkan-folk benda "Divan Tulip". Njegov talent u oslikavanju ljudskih tijela prepoznat je i nagrađen na međunarodnom takmičenju prošle godine u u Austriji, gdje je kao pobjednik dobio titulu naboljeg bodipejting umjetnika na svijetu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније