Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: J.B.Č. ]

19. 07. 2018. 11:11   >>  11:04

KOTORART

Nađa Janković oduševila publiku

Sinoć je u prepunoj koncertnoj dvorani muzičke škole "Vida Matjan", crkvi sv. Duha, mlada kotoranka, gitaristkinja, Nađa Janković, oduševila publiku i ponijela sve pohvale za svoj nastup u okviru KotorArt Don Brankovih dana muzike.

Na koncertu je izvela djela Torobe, Paganinia, Bariosa, Rodriga i Tarega.

"Nađa je jedna od najsjajnijih zvijezda crnogorskog muzičkog neba. Tehnički superiorno, muzički doživljeno i umjetnički zrelo. Nastupila je prvi, ali ne i poslednji put na KotorArtu. Tek ćemo se ponositi njenim uspijesima. Ona zaslužuje svu pažnju društva i nadležnih", izjavio je pijanista, direktor KotorArt Don Brankovih dana muzike, Ratimir Martinović, pod utiscima nakon koncerta.

Nađa Janković, učenica gitare u Srednjoj muzičkoj školi Vida Matjan u Kotoru, u klasi prof. Srđana Bulatovića, počela je da svira s devet godina.

Večeras na program KotorArt Don Brankovih dana muzike je još jedan concert u okviru KotorArt Talenata. Ovog puta publici će se predstaviti mladi pijanista Andrija Jovović, koji je trenutno na školovanju u Beču. Koncert počinje u 21.30 u Crkvi sv. Duha.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније