Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

22. 07. 2018. 19:02 >> 18:52

GRADSKA RIVA PINE

"Noć klapa" večeras u Tivtu

Turistička organizacija Tivat organizuje "Noć klapa" večeras, od 21 sat, na gradskoj Rivi Pine.

Ljubitelji mediteranskog melosa biće u prilici da uživaju u nastupu dalmatinske klape “Cambi”, kao i u izvođenjima domaćih klapa iz Boke.

Na školskom brodu “Jadran” pored dalmatinske klape nastupiće i klape “Maris” iz Kotora i “Romansa” iz Tivta.

Dan kasnije, 23. jula sa od 18h na šetalištu Pine odražaće se Sajam suvenira i starih zanata u organizaciji kompanije Đoković d.o.o., a pod potkroviteljstvom Turističke organizacije Tivat.

Posjetioci će moći da uživaju u izložbi raznovrsnog nakita, autentičnih suvenira, zanimljivih duboreza. Takođe će biti izloženi i stari drevni upotrebni predmeti, grnčarija i dr.

U zabavnom programu, od 21h, sjutra nastupiće “Fanculo” bend.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније