Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

10. 08. 2018. 14:58   >>  15:41

KOTOR ART

"Običan, malecki san" u Kotoru

"Običan, malecki san’’, naziv je izložbe koja je u okviru KotorArta, otvorena sinoć u Gradskoj galeriji u Kotoru u okviru programa KotorArta.

Izložbu je otvorio predsjednik opštine Kotor Vladimir Jokić.

"Otvaranje izožbe je značajan događaj sa više aspekata. Pored toga što je prostor Gradske galerije renoviran i stavljen u funkciju i galerija dobila pun smisao, s druge strane smatram to kao uvod u čninjenicu da je plan grada i organizatora kulturnih manifestacija u Kotoru da od naredne godine imamo segment vizuelne umjetnosti kao sastavni dio KotorArta. Obavili smo razgovore sa ljudima koji bi trebali da predstave velike i značajne kolekcije. Iz tog razloga mi je čast da kao najavu svega toga što nas u budućnosti čeka imamo izložbu Milutina Obradovića i nadam se da će to biti dobar uvod za ve što nas očekuje", istakao je Jokić. 

Prisutnima se u ime organizatora obratila direktorica Kulturnog centra Marija Bernard.

"Milutin Obradović je dobitnik brojnih priznanja i nagrada. Kulturnom centru predstavlja izuzetnu čast da kotorskoj pubici predstavi njegova djela", kazala je Bernard.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније