Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila: M.L.B.

06. 09. 2018. 09:40 >> 09:35

PODGORIČKO LJETO

U gostima kod umjetnika Vučića Ćetkovića

Umjetnik Vučić Ćetković otvara vrata svog ateljea u petak 7. septembra i u okviru manifestacije „Podgoričko kulturno ljeto 2018“ organizuje interaktivnu panel diskusiju "Kreativne industrije: izazovi i prilike za razvoj pod uticajem novih tehnologija i globalizacije", u saradnji sa NVO Art Link i Sekretarijatom za kulturu i sport Glavnog grada.

U temu kreativnih industrija i najaktuelnijih dešavanja u tom sektoru prisutne će uvesti Habib Lešević - inovator, preduzetnik, mislilac i gostujući profesor na "Cass Business School", "Royal College of Arts" u Londonu i više univerziteta u Njemačkoj.

Lešević je i osnivač kompanije KNTXT sa sjedištem u Velikoj Britaniji, koja se bavi integralnim razvojem pojedinaca, organizacija i zajednica kroz obuke, coaching i preduzetničke projekte.

Događaj je osmišljen kao susret organizacija i pojedinaca iz svijeta preduzetništva, umjetnosti, tehnologije, zabave, civilnog i javnog sektora, i kao takav izuzetna prilika da se na jednom mjestu okupe i razmijene mišljenja predstavnici kreativnih i srodnih industrija.

Nakon razgovora o kreativnim industrijama biće priređen muzički dio programa u kojem će nastupiti duo Enes Tahirović (jazz pianist) i Maša Vujadinović (vokal).

Događaj počinje od 19 sati i biće upriličen u dvorištu koncepta Art&Wine House u Berima, nadomak Podgorice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније