Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

05. 08. 2013. 16:14 >> 16:16

VOJVODIĆ-MAĐELI

“Njegoš, Vatre” na Kotor Art-u

U okviru Kotor Arta sjutra veče od 20 i 22 sata u Starom zatvoru igraće predstava “Njegoš, Vatre”, autorski projekat Radmile Vojvodić i Paola Mađelija.

Predstava nastala po motivima Njegoševe filozofsko - teološke poeme "Luča Mikrokozma" je rađena u koprodukciji sa Kraljevskim pozorištem Zetski dom 2010 godine i već četiri sezone se jedino i ekskluzivno igra u oživljenom zdanju starog austrougarskog zatvora.

Predstava će se igrati i 8. avgusta u istim terminima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније