Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

09. 09. 2018. 11:56 >> 11:37

ULAZ SLOBODAN

Kovačiček na Petrovac džez festivalu

Petrovac džez festival polako ulazi u završnicu, a večeras publiku očekuju čak dva koncerta. Na terasi petrovačkog hotela Palas publiku najprije očekuje koncert albanskog tria „AJS“, a nakon njih na festival se poslije nekoliko godina varća i Zdenka Kovačiček.

Za razliku od prethodnog koncerta na PJF-u kada je nastupila sa programom Dženis Džoplin, ovoga puta izvodiće svoje hitove. Program počinje u 21 sat, a ulaz je slobodan.

To je ujedno biti posljednji koncert Petrovac jazz festivala u tom gradu, od ponedjeljka ova manifestacija se seli u Budvu, a naredna tri koncerta biće održana na Citadeli.

Sinoć je u okviru četrnaeste večeri Petrovac jazz festivala nastupio crnogorski sastav Dr Wolf And Children Of The Night i na terasu tvrđave Kastelo donio pravu klupsku atmosferu. Na repertoaru benda našle su se obrade svjetskih hitova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније