Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: J.B.Č. ]

14. 09. 2018. 11:22 >> 11:09

U KOTORU

Predstaviće slike nastale na "Eko koloniji 2018"

Eko ZH Udruga za razvoj, okoliš i kulturu i NVO Naša akcija će u subotu u 20 sati u galeriji Kulturnog centra "Nikola Đurković" u Kotoru, otvoriti izložbu slika nastalih na likovnoj koloniji na Blidinju, Bosna i Hercegovina.

Izložba će biti otvorena radnim danima od 7 do 15 sati sve do 21. septembra a nakon toga putuje za Podgoricu.

"Izložba je nastala u okviru projekta 'Eko kolonija 2018' koji se financira kroz RYCO program (Regional Youth Cooperation Office) tj. Regionalnu kancelariju za saradnju mladih", kazali su iz NVO "Naša akcija".

U likovnoj koloniji učesvuju mladi iz 4 zemalje, a tokom izložbe boraviće u Kotoru.

"Projekat ima za cilj pružanje mogućnosti mladima za interkulturalno učenje i unapređenje vještina, te utemeljenje interkulturalnog dijaloga i tolerancije kako bi se smanjio govor mržnje, negativni stereotipi u društvu i predrasude između mladih u regiji", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније