Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

25. 09. 2018. 19:14 >> 18:55
1

NA TRGU NEZAVISNOSTI

Vojni orkestri za Podgoričane

Vojni orkestri Crne Gore, Ujedinjenog Kraljevstva i Albanije sviraće sjutra od 19 sati i 30 minuta na koncertu "United in Music" na Trgu nezavisnosti.

Ministarstvo odbrane Crne Gore i Britanska ambasada u Podgorici su organizatori ovog jedinstvenog muzičkog spektakla.

Na repertoaru su, osim vojnih marševa, neke od čuvenih numera pop i filmske muzike, od Bitlsa do muzike iz filmova o Džejmsu Bondu, Eda Širana i drugih.

"Koncert će otvoriti državni sekretar Ministarstva odbrane Slobodan Filipović i ambasadorka Ujedinjenog Kraljevstva u Podgorici, Alison Kemp", saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Koncert će biti ponovljen u Skadru narednog dana, 27. septembra.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније