Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila M.L.B.

11. 10. 2018. 09:41 >> 09:21

U BUDVI

"Poetsko veče Velimira Ralevića"

U organizaciji Narodne biblioteke Budve, u petak, 12. oktobra sa početkom u 19 sati biće priređeno "Poetsko veče Velimira Ralevića".

O Ralevićevom stvaralaštvu će u Biblioteci govoriti i sa pjesnikom razgovarati profesorica Zorica Joksimović, koja je sa učenicima pripremila i recital: učenici će kazivati stihove Velimira Ralevića, ali i svoje inspirisane poezijom ovog autora.

Velimir Ralević je rođen 13. avgusta 1970. godina u Beranama.

Piše za djecu i odrasle. Prevođen je na ruski, engleski, rumunski, rusinski, bugarski, makedonski i lužičkosrpski jezik. Pjesme su mu komponovane, izvođene i nagrađivane na mnogim dječjim muzičkim festivalima.

Zastupljen je u 35 antologija u zemlji i regionu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније