Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila B.B. ]

18. 10. 2018. 11:54 >> 11:41

KONKURS MINISTARSTVA KULTURE

Predlozi za Miroslavljevo jevanđelje do 16. novembra

Predlozi za dodjelu nagrade Miroslavljevo jevanđelje za ovu godinu, mogu se podnositi Ministarstvu kulture do 16. novembra.

Nagrada Miroslavljevo jevanđelje dodjeljuje se autoru iz Crne Gore za književno, istoriografsko, etnografsko ili publicističko djelo objavljeno u Crnoj Gori u prethodne tri godine (2016, 2017. i 2018.godina).

Predlog za dodjelu nagrade može podnijeti svako (pojedinac, grupa, nevladina organizacija, privredno društvo, ustanova, državni organ, organ lokalne samouprave i drugi subjekti).

Kako su saopštili iz Ministarstva kulture, predlog za dodjelu nagrade se podnosi u pisanoj formi i mora biti obrazložen.

Uz predlog i obrazloženje, obavezno se dostavlja i šest primjeraka kandidovanog djela, recenzije, stručne kritike.

Kompletna dokumentacija se može dostaviti Ministarstvu kulture u Njegoševoj ulici na Cetinju, sa naznakom "za nagradu Miroslavljevo jevanđelje".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније