Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila M.L.B.

18. 10. 2018. 23:31 >> 23:08

U PETAK VEČE

Izložba "Krug" u KIC-u

Druga samostalna izložba crteža autorke Tamare Radusinović Thamar "Krug" biće otvorena u petak, 19.oktobra, u izložbenom holu KIC-a "Budo Tomović" u 19 sati, a na prigodnoj svečanosti proglasiće je otvorenom direktorica KIC-a Snežana Burzan. Izložba će trajati do 29. oktobra.

Svi crteži predstavljaju krug života, kosmos, neprestano kretanje, sveukupnost, vječnost, beskraj, ispunjenost, savršenstvo, dah božanstva, sve oko nas…

Tamara Radusinović je rođena 18. avgusta 1976. godine u Podgorici. Završila je FIM (EU), dobitnica je Luče u osnovnoj školi i Gimnaziji.

Kreativnim radom se bavi još od ranih školskih dana, kada je učestvovala u mnogobrojnim školskim kulturnim i umjetničkim aktivnostima, a njeni crteži su redovno izlagani na školskim izložbama. Crtanje, dizajn i arhitektura su njene velike ljubavi.

Prvu izložbu crteža pod nazivom ThAmAr imala je 29. juna 2016. godine u galeriji Modigliani.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније