Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavio: F.R.

18. 10. 2018. 16:30 >> 16:09

SJUTRA U BIJELOM POLJU

Predstava o saobraćaju za osnovce

Mali atelje "Arlekin" iz Podgorice izvešće sjutra u bjelopoljskom Centru za kulturu pozorišnu predstavu "Ne žuri, stoj! Čuvaj glavu druže moj!" za osnovce, s početkom u 12 sati.

Dugogodišnje članice ansambla Crnogorskog narodnog pozorišta i Gradskog pozorišta iz Podgorice, glumice Ivona Čović Jaćimović i Žana Gardašević Bulatović kreirale su dječiju edukativnu predstavu na temu saobraćaja.

Predstava, za koju je tekst pisao dramuturg Milo Masoničić, na dopadljiv i djeci prijemčiv način, uz songove koje je komponovao Vladimir Maraš, bavi se pravilima ponašanja u saobraćaju, a tiče se kako djece tako i roditelja, koji su takođe ciljna grupa predstave

Kako se ponašati tokom vožnje automobilom a kako kada smo pješaci, kako prelaziti ulicu i šta nam govore semafor, znakovi i saobraćajni policajci, pitanja su na koja skupa dajemo odgovore kako bismo podigli nivo svijesti o bezbjednosti u saobraćaju.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније