Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavio: I. P. ]

07. 11. 2018. 09:52   >>  09:29

VEČERAS OD 20H

Gala koncert u Velikoj sali KIC-a

Dvodnevna međunarodna manifestacija "Tradicija plesa i muzike u Centralnoj Evropi" počela je sinoć interaktivnim muzičko-plesnim spektaklom, u okviru kog su učesvovali brojni ljubitelja plesa. Iz KIC-a je saopšteno da će večeras biti priređen gala koncert u Velikoj sali s početkom u 20 sati.

 

Na koncertu će nastupiti muzički duo Agnes Palmisano i Andreas Teufel iz Austrije, Tomaš Kočko sa orekstrom iz Češke, mađarski Zagyva Bend, Tegie Chlopy bend iz Poljske, Vladimir Homola iz Slovačkae, te reprezentativni Folklorni ansambl KIC-a "Budo Tomović".

Besplatne ulaznice za gala koncert mogu se preuzeti na biletarnici KIC-a od devet do 20h.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније