Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila: M.L.B.

07. 11. 2018. 23:31   >>  23:07

GRADSKO POZORIŠTE

"Pepeljugino maslo" u KIC-u

Predstava "Pepeljugino maslo", sa Večernje scene Gradskog pozorišta, biće izvedena u petak 9. novembra, u 20 sati, u sali Dodest KIC-a "Budo Tomović".

Prema kolumnama hrvatske dramske spisateljice Tene Štivičić predstavu je režirala Alisa Stojanović. Izbor kolumni iz knjiga "Vrag ne spava" i "Pepeljugino maslo" dramatizovala je Milica Piletić.

Predstava donosi aktuelnu priču o ženama iz različitih socijalnih grupa, sredina i interesovanja, koje se sudaraju na paradoksima pitanja položaja žene u savremenom svijetu.

U predstavi igraju: Dubravka Drakić, Ivana Mrvaljević, Maja Šarenac, Ivona Čović-Jaćimović i Dejan Đonović. 

Pored Alise Stojanović i Milice Piletić, u autorskoj ekipi predstave su Darko Nedeljković (scenografija), Tijana Todorović (kostimografija) i Ivan Brkljačić (muzika).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније