Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: M.M ]

11. 11. 2018. 15:16 >> 14:53

U TIVTU

Više od 100 radova na izložbi „Gradu radosti“

Više od stotinu radova u različitim tehnikama učenika osnovnih škola izloženo je u foajeu Centra za kulturu Tivat na izložbi likovnih radova „Gradu radosti“, koju Dječiji savez Tivta tradicionalno priređuje u okviru manifestacije Novembarski dani, saopšteno je iz Opštine Tivat.

U prisustvu velikog broja posjetilaca izložbu je otvorila Dubravka Nikčević, sekretarka za kulturu i društvene djelatnosti Opštine.

“Izložba slika je uvijek neko novo, lijepo iskustvo. Pogotovo ako je to izložba likovnih radova učenika. Jedna od mojih omiljenih izreka je ona Pikasova: “Svako je dijete umjetnik. Ali, problem je u tome kako zadržati dijete u sebi”. Zato je moja poruka večeras djeci koja su izložila radove – draga djeco, zadržite dijete u sebi, pustite mašti na volju i nastavite da slikate” – kazala je Nikčević.

U muzičkom programu učestvovale su učenice Muzičke škole Irina Klakor na oboi i Sofia Franović na violini.

Organizaciju su pomogli Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti, Centar za kulturu Tivat i JU Muzej i galerija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније