Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila M.L.B.

18. 11. 2018. 09:48   >>  09:24

U PONEDJELJAK

KIC "Pop hor" u Tivtu

Prepoznatljivi antifašistički i partizanski repertoar, odnosno muzički spektakl podgoričkog KIC “Pop hora” pod nazivom „Bez dileme - antifašizam“, uvršten je u program manifestacije „Novembarski dani Tivat 2018“, te će u ponedjeljak, 19. novembra veliki koncert biti održan u sali Centra za kulturu Tivat sa početkom u 20 sati.

Nakon Podgorice, Nikšića i Danilovgrada, na svom  devetom koncertu ovog serijala,  KIC Pop hor, će izvesti dvadesetak pjesama  među kojima su: ''Po  šumama i gorama'',  ''Crveni makovi'', ''Ciao bella'',  ''Druže Tito, mi ti se kunemo'',  ''Bilećanka'',  ''Mlada  partizanka'',  ''Kaćuša''  i druge, a pod dirigentskom palicom prof. Saše  Barjaktarovića.

Gosti tivatskog koncerta uz pjevačicu Renatu Perazić biće i članovi folklornog ansambla KIC-a "Budo Tomović" i KUD-a Boka, kao i članovi hora tivatske Muzičke škole. 

Organizatori koncerta su: Opština Tivat, Udruženje boraca NOR-a i antifašista Tivta i Centar  za kulturu Tivat.

Podsjetimo da je KIC POP HOR krajem maja ove godine nezaboravnim koncertom pop muzike ispred broda Jadran na Pinama otvorio ljetnju turističku sezonu u Tivtu. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније