Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: M.M ]

02. 12. 2018. 10:35 >> 10:10

U KIC-U

Promocija knjige Radojičić

Promocija knjige putospisateljice Snežane Radojičić "Sjeverna Koreja - putovanje po zemlji Kim Džong Una" i tribina o njenom putovanju u Sjevernu Koreju biće održana u poneđeljak, 3.decembra, u Multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović” od 19 sati.

 

U okviru tribine Radojičić će ukratko opisati svoj put, od časa kada je rekla „ne“ konvencionalnom životu, do danas. Govoriće o najvećim izazovima tokom svog sedmogodišnjeg putovanja, kao i o najomiljenijoj i najneobičnijoj zemlji na svijetu. Snežana je vozila sedam dana bicikl kroz najzatvoreniju zemlju na svijetu. Koliko je teško otići tamo? Da li je teško dobiti vizu? Da li se može kretati slobodno kroz Koreju? Što je istina, a što propaganda? Kako izgleda život u toj zemlji? Odgovore na ova i druga pitanja o životu u Sjevernoj Koreji možete saznati na tribini na kojoj će biti prikazani i neki video zapisi koji nigdje do sada nisu objavljeni, niti će biti dostupni na internetu.

Snežana Radojičić pisac i nomad, putuje na biciklu oko svijeta od 2011. godine. Za to vrijeme prošla je oko 55.000 km i obišla oko 40 zemalja.

Nedavno se „oprostila“ s Azijom i Okeanijom i prije prelaska na latinoamerički kontinent održaće niz putničkih tribina u regionu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније