Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila M.L.B. [ Boka news ]

26. 12. 2018. 22:45 >> 22:18

TIVAT

U objekte kulture uložili skoro milion eura

Druga faza rekonstrukcije velike sale Centra za kulturu Tivat, vrijedna 362.663 eura koja je počela ove sedmice, trebalo bi da bude završena u narednih 60 dana.

U tom periodu biće zamijenjen parket, stolice, urađena elektroinstalacija jake i slabe struje, te izvedeni radovi na protivpožarnoj zaštiti objekta, kao i demontaža postojeće i ugradnja nove termo-tehnike, odnosno hlađenja i grijanja prostora.

Izvođač, podgorička firma „Grand design“ u prvoj fazi rekonstrukcije sanirala je plafon, postavljanjem novih gipsanih ploča, te instaliranjem vodova za sistem klimatizacije sale. Velika sala je opremljena i sa dva nova nosača za rasvjetu. Prva faza rekonstrukcije koštala je 94.959 eura, a te i aktuelne radove u velikoj dvorani CZK, finansirala je Opština Tivat.

Nedavno je otvoren i rekonstruisani objekat DTV “Partizan”, koji se koristi kao mala scena Centra za kulturu, odnosno multimedijalni prostor za muzičke, pozorišne i književne programe, kapaciteta 200 sjedišta.

Za rekonstrukciju tog objekta Opština Tivat obezbijedila je ukupno nešto manje od pola miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније