Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: M.M.Lj. ]

12. 01. 2019. 14:07   >>  13:39 1

13. JANUARA

"Perper" za kraj "Božićne pjacete" u Budvi

Bogat muzičko-zabavni program koji je u Budvi počeo još 22. decembra u okviru projekta "Božićna pjaceta" u gradskom parku, nadomak Starog grada, završava se 13. januara koncertom najpoznatije crnogorske grupe - "Perper".

 

Hitovi "Perpera" će uvesti publiku u Novu godinu po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz Turističke organizacije opštine Budva.
U okviru "Božićne pjacete" realizovani su brojni koncerti i zabavni program za različite ukuse i uzraste, te je njime dodatno upotpunjena ponuda Budve tokom proteklih novogodišnjih i božićnih praznika.

Nakon jučerašnjeg nastupa Nine Žižić i DJ-a Stevana Mandića, publiku će u subotu veče još jednom zabavljati budvanski DJ i producent Stevan Mandić sa početkom u 20 sati.

"U nedjelju, 13. januara, za zagrijavanje publike pred nastup "Perpera" zadužen je DJ Necke, koji će nastupati od 20h do 22.30h, a nakon njega sa bine ispred gradskog parka začuće se poznati i voljeni zvuci pjesama kao što su "Montenegro jazz", "Golub za 086", "Na Svetog Nikolu", "Kome dolaziš u san", "Goro moja" i mnogi drugi", saopšteno je iz TO Budva.

U nedjelju, 13. januara biće realizovana i poslednja u nizu humanitarnih akcija koja za cilj ima prikupljanje sredstava za kupovinu invalidskih kolica za potrebe OŠ "Druga osnovna škola" iz Budve.

"Svi zainteresovani će sredstva moći da doniraju u gradskom parku u terminu od 18 do 23h, na štandu TO Budva", navodi se u saopštenju.
Projekat "Božićne pjacete" organizuje Turistička organizacija opštine Budva, uz podršku lokalne samouprave i JP za upravljanje Morskim dobrom Crne Gore, a suorganizatori su Udruženje ugostitelja Budve čija ponuda je dostupna na drvenim kućicama u okviru parka.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније