Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: M.M ]

22. 01. 2019. 23:09 >> 09:48

U NEDJELJU

"Gospođa Bovari" u KIC-u

"Gospođa Bovari" jedna je od predstava koje će biti izvedena u okviru četvrtog MAKADA u KIC-u Budo Tomović.

Predstava je nastala u produkciji Centra za kulturu Plužine i Alternativne teatarske aktivne kompanije (ATAK) - Podgorica, a biće izvedena u neđelju, 27. januara, na Velikoj sceni KIC-a, u 20 sati.

U predstavi igraju: Anđelija Rondović, Slaviša Grubiša, Zoran Dragićević i Jovan Dabović.

“Gospođa Bovari” Gistava Flobera u dramatizaciji Vaska Raičeviča i u režiji Zorana Rakočevića, predstavlja intrigantno savremeno čitanje ovog klasičnog djela koje odaje svevremenost teme o prolaznosti života.

Na tragu ideje da je "klasika nova alternativa“, predstava želi da preispita vrijeme u kojem jesmo kroz priču o nemoći jedne žene da zadovolji svoje želje i strasti usljed uobičajenih i retrogradnih moralnih modela.

Besplatne ulaznice se mogu preuzeti svakog radnog dana na biletarnici KIC-a od 9 do 20 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније