Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: M.M ]

17. 02. 2019. 11:15   >>  10:43

PROMOCIJA KNJIGE

"Let za Budimpeštu" u KIC-u

Promocija prvijenca mlade crnogorske autorke Andree Raonić “Let za Budimpeštu” biće organizovana u utorak, 19. februara u Multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović'', sa početkom u 19 sati.

 

 

O knjizi će govoriti književnik Rodoljub Ćorić i doc.dr Miomir Abović. Program će voditi mladi podgorički autori Anastasija Šćepanović i Milan Vlahović.

Andrea Raonić rođena je u Podgorici 1992.godine. Bavi se književnošću, turizmom, humanitarnim radom, a radi i kao profesor engleskog jezika.

Pored engleskog, Andrea govori još pet svjetskih jezika.Završila je srednju trgovinsku školu, nakon čega je školovanje nastavila na Pravnom fakultetu (smjer-kriminalistika i bezbjednost). Već desetak godina piše i sebe je pronašla u prozi. 

Knjiga “Let za Budimpeštu” je zbirka kraćih tekstova, od kojih svaki nosi svoju pouku.Andrea uveliko radi na drugoj knjizi, koju najavljuje kao totalnu suprotnost onoga što je do sada stvarala.

Promociju organizuje portal ART mozaik u saradnji KIC-om “Budo Tomović”.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније